Het voordeel
van onze optimalisatie,
is voor onze klant

WAAROM TRIBUNE-BOUW?

UW KARAKTER

Een nieuwe tribune straalt het karakter en de ambitie van de club uit en biedt veel comfort. Toch zien veel clubs op tegen het laten bouwen of renoveren van een tribune. Vaak moeten ze zelf aan de slag om relevante bouwpartijen zoals architecten en aannemers te zoeken. Om deze drempel te verlagen hebben LG en Haitsma beton samen Tribune-Bouw opgericht. De klant wordt ontzorgt en kan snel en tegen een scherpe prijs een eigen tribune realiseren.

OVER ONS

UW EXPERTS

Tribune-Bouw heeft haar product geoptimaliseerd tot een aantal standaardmodellen die als basis dienen voor de tribune van elke club. Dit is efficiënter, makkelijker en goedkoper. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze producten voldoen aan alle strengste normen en zijn van hoge architectonische kwaliteit.

MET TRIBUNE BOUW SCOORT U ALTIJD

KWALITEIT

HOOGWAARDIG

De standaardtribunes zijn opgebouwd uit een slank gedetailleerde staalconstructie met verjongde spanten. Onze ervaren partners monteren de gehele constructie, inclusief beplatingen, stoeltjes en de prefab beton elementen van Haitsma. Verder onderscheiden de tribunes van Tribune-Bouw zich door de grote met LED spots aangelichte reclamepanelen op de achterwand. De tribunes worden beëindigd door een overstekend dak met banieren voor het clublogo. De glazen hekwerken zorgen voor veiligheid en dienen tevens als windschermen. De tribune kan altijd worden aangepast aan de wensen van de club. Bijvoorbeeld een spelerstunnel, combinatie met kleedkamers, radiokamer, extra sponsormogelijkheden of integratie met het bestaande clubgebouw. Heeft u vragen over de integratie van bijvoorbeeld kleedkamers in een tribune, of wilt u graag en tribune realiseren?

STANDAARD MODELLEN

UW VOORDEEL

Tribune-Bouw voert drie standaard modellen: 4R (4 rijen zitplaatsen), 4RS (4 rijen + sta-tribune) en de 6R (6 rijen). Vervolgens kiest u het aantal gewenste vakken en kunt u een keuze maken uit een uitgebreid optiepakket, waarmee aan iedere wens kan worden voldaan. Er kan een keuze worden gemaakt uit meerdere typen en kleuren tribunestoeltjes, alle van de hoogste kwaliteit.

Heeft u interesse?