Simpel en snel

Hoe financier ik mijn tribune?

Z

Gemeente

Soms willen gemeenten bijdragen aan de bouw van een tribune, maar vaak ook niet. Toch zijn er mogelijkheden en argumenten waardoor de gemeente wel wil investeren. Denk hierbij aan het op een bepaalde manier invullen van maatschappelijke rol als club. Tribune-Bouw adviseert u hierin.

Reclame

Onze tribunes beschikken over grote reclameborden aan de achterkant van de tribune. Elk bedrijf wil zijn naam hier graag aan verbinden. Door deze panelen voor meerdere jaren vast te leggen kan de opbrengst oplopen tot enkele tienduizenden euro’s. Tribune-Bouw heeft verschillende soorten acties en campagnes ontwikkeld, bijvoorbeeld wervingacties voor de verkoop van stoeltjes. Met het opzetten en/of ondersteunen van deze acties biedt Tribune-Bouw u meer.

Fondsen

Wist u dat u als club diverse fondsen kunt aanschrijven? Er zijn veel fondsen die de bouw van tribunes stimuleren. Veelal om het sociaal imago dat een tribune met zich mee brengt. Voor ouderen en kinderen wordt het aangenamer om de sport op een comfortabele manier te kunnen aanschouwen. Wij kunnen uw club assisteren om de duurzame sociale effecten te omschrijven om uw kans voor het werven van fondsen te verhogen.

Nog Meer

Uiteraard zijn er nog meer succesvolle financierings-mogelijkheden. Daarvoor kunt u altijd contact met Tribune-Bouw opnemen, telefonisch of per mail.

Kom meer te weten

Bel of mail ons